Големият победител в "Хелс Китчън" вече е ясен - Валентина!

...
Големият победител в "Хелс Китчън" вече е ясен - Валентина!
Коментари Харесай

Кухнята на ада приключи, но феновете на предаването се възмутиха от избора на шеф Ангелов

Големият победител в "Хелс Китчън " към този момент е явен - Валентина! Активната бургазлийка завоюва чека за 100 000 лева в извънредно оспорвана борба против Виктория от Поморие. Двете съвсем се хванаха за косите в спор кой да отвори шампанското чакайки решението на Виктор Ангелов.

За първи път в историята на предаването феновете следиха заключителен двубой сред две дами. А страстите нееднократно вземаха връх - и в кухнята на Ада, и в обществените мрежи, където се развихри същинска словесна война.

Феновете на Виктория останаха недоволни от избора на шефа, разяснявайки, че той не бил обективен.



Някои даже споделиха, че е "бутал " валя напред, а Вики е била и по-симпатична, и по-добра.

В деня на финала двете готвиха авторски специалитети, които минаха през желязната инспекция на началник Ангелов и су-шефовете Дани Спартак и Чилева. А резултатът беше еднакъв. Но, съгласно началник Ангелов, по-вкусната паница е била на Валентина, по тази причина тя завоюва преимущество в избора си на екип и кухня за вечерната резервация.

През цялото време в кухнята ехтеше гласа на Валентина. Нейният тим беше този обаче, който се оправи с поръчката с невиждана експедитивност.



"Много благодаря, Шеф! Все още не мога да допускам. Много съм щастлива и разчувствана ", показа Валентина незабавно след успеха.

А началник Ангелов не пропусна да похвали и Виктория, която зае почетното второ място в четвъртия сезон. Въпреки че поморийката не съумя да победи с огромната премия точно на рождения ден на сина си, тя се утеши с любовта на почитателите и публиката.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР