Големият победител от последния сезон на Като две капки вода

...
Големият победител от последния сезон на Като две капки вода
Коментари Харесай

Тотална изненада! Ето на кого Рафи подари модерната си кола ...

Големият победител от последния сезон на " Като две капки вода " Рафи Бохосян сервира непредвидена изненада броени часове откакто победи на сцената на хитовото шоу за фалшификати.

Талантливият реализатор, който отнесе конкуренцията с брилянтното си осъществяване на шлагера на Васил Найденов " Сбогом, моя обич ", взе решение да подари ултрамодерната си кола, която получи като премия, на приятелката си Елена Коларова.



Самият той има личен автомобил, който също е подарък, само че от предходна негова победа - в първия сезон на шоуто. Тогава чисто новият " Нисан Джук ", поради който арменецът изкара и шофьорска брошура, бе счупен от незнайни лица на паркинг в софийски мол, а изуменият Рафи разгласява кадър на злощастната кола, чието задно стъкло беше изцяло избито тогава.

" Ужасявам се от човешката завист и злоба, тъй като съм сигурен, че това е повода за вандалщината ", възмути се тогава артистът. Сега се надява да няма сходни произшествия с новата кола, която ще кара Елена.

Двамата се срещат около работата. Запознават се, когато той търси балет, с който да работи. Препоръчват му групата " Скайуокър ", в която Ели танцува. В началото имат единствено професионални връзки, любовта им пламва много по-късно, само че към този момент не мислят за брак и деца.

Все отново арменецът не счита да следва образеца на Део, който стана татко чак на 40. Засега Рафи е едвам на 28, въпреки че съгласно патриархалната му арменска фамилия, към този момент е време да дундурка бебе, написа " Галерия ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР