Големият победител от Игри на волята Иван Рълев грабна чека

...
Големият победител от Игри на волята Иван Рълев грабна чека
Коментари Харесай

Лека минавка: Победителят в Игри на волята няма да получи 100-те бона

Големият победител от " Игри на волята " Иван Рълев сграбчи чека за 100 бона от шоуто. Но всички се питат дали в действителност ще получи тази сума. Отговорът е НЕ!

Пъргавият Рълев се усеща като ударен с влажен парцал при новината, че ще би трябвало да вземе по-малко от извоюваната сума.

Оказва се, че сходни награди подлежат на данъчно облагане в размер на 10%. Просто пресмятане сочи, че Рълев ще получи чисти 90 бона. Цели 10 хиляди ще би трябвало да даде за налози. 

Същият е казусът и с спечелилите от " Фермата ". Неотдавна победителката от фермерското шоу Хепи Ванче показа в телевизионно изявление какво ще направи със извоюваните 90 000 лева Тогава водещият я поправи, че премията е от 100 бона. Напук на всичко тя разкри грозната истината, че в действителност би трябвало да си заплати налозите за премията. 

Повечето хора считат, че сходни облаги от разнообразни формати и телевизионни игри не подлежат на налози, само че грубо се лъжат. Облагат се с 10% налог, което много ядосва самите спечелили, които в следствие схващат, че облагата им ще бъде в пъти по-малка. /show.blitz.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР