Големият победител от Игри на волята Иван Рълев грабна чека

...
Големият победител от Игри на волята Иван Рълев грабна чека
Коментари Харесай

Победителят от Игри на волята няма да вземе 100 бона

Големият победител от " Игри на волята " Иван Рълев сграбчи чека за 100 бона от шоуто. Но всички се питат дали в действителност ще получи тази сума. Отговорът е НЕ!

Пъргавият Рълев се усеща като ударен с влажен парцал при новината, че ще би трябвало да вземе по-малко от извоюваната сума.

Оказва се, че сходни награди подлежат на данъчно облагане в размер на 10%. Просто пресмятане сочи, че Рълев ще получи чисти 90 бона. Цели 10 хиляди ще би трябвало да даде за налози. 

Същият е казусът и с спечелилите от " Фермата ". Неотдавна победителката от фермерското шоу Хепи Ванче показа в телевизионно изявление какво ще направи със извоюваните 90 000 лева Тогава водещият я поправи, че премията е от 100 бона. Напук на всичко тя разкри грозната истината, че в действителност би трябвало да си заплати налозите за премията, написа show.blitz.

Повечето хора считат, че сходни облаги от разнообразни формати и телевизионни игри не подлежат на налози, само че грубо се лъжат. Облагат се с 10% налог, което много ядосва самите спечелили, които в следствие схващат, че облагата им ще бъде в пъти по-малка.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР