Големият миг за Пари Сен Жермен идва, като отборът трябва

...
Големият миг за Пари Сен Жермен идва, като отборът трябва
Коментари Харесай

Емери: Това е мачът на годината за ПСЖ

Големият момент за Пари Сен Жермен идва, като тимът би трябвало да надскочи себе си, с цел да отстрани Реал Мадрид в Шампионската лига. Във вторник вечер французите одобряват Реал Мадрид в реванш от 1/8-финалите след 1:3 в първия дуел.

“Това е мачът на годината”, безапелационен беше наставникът Унай Емери.

“Това е неповторим миг за всичките ни ентусиасти и за всеки във Франция и Париж, който обича футбола - продължи треньорът на домакините. - Това е късмет да създадем крачка напред. Ако играем по метода, по който можем, това ще реши конфликта. Надявам се Реал Мадрид да излезе с най-хубавите си футболисти и да направи най-силния си мач, тъй като желая да ги надиграем”.

ENSEMBLE ON VA LE FAIRE

J-1#PSGREAL pic.twitter.com/NqXCWl3nNo
— ENSEMBLE ON VA LE FAIRE! (@PSG_inside) March 5, 2018
На “Парк де Пренс” обаче няма да забележим Неймар, който е с контузия. Килиан Мбапе също не е в оптимална форма, откакто поради травма не взе присъединяване в последната среща.

“Когато един състезател го няма, то това отваря вратата за някого различен. Утре всички ще са значими - както титулярите, по този начин и промените. Трябва да играем както с главите си, по този начин и със сърцата си. Ако трябваше да предпочитам, бих споделил, че е по-важно да вложиш сърцето си. Иначе през вчерашния ден Мбапе тренира обикновено, както го сториха още Маркиньос и Марко Верати. Хавиер Пасторе обаче не съумя, само че се надяваме да можем да разчитаме и на него”, приключи Емери. Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 6 март  Пари Сен Жермен 21:45предстои  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР