Големият герой за Хебър срещу Левски – Атанас Кабов, посвети

...
Големият герой за Хебър срещу Левски – Атанас Кабов, посвети
Коментари Харесай

Кабов след драмата с Левски: Проектът в Пазарджик не трябва да спира

Големият воин за Хебър против Левски – Атанас Кабов, посвети елиминирането на „ сините “ на цялостен Пазарджик. Фланговият футболист, който е младеж на столичния гранд, съобщи изрично, че той и съотборниците му не мислят за въпросите към бъдещето на „ гробарите “.

Кабов вкара в 99-ата минута против юношеския си отбор Левски за 2:1 и разгласи, че моментът е един от най-емоционалните във футболната му кариера. Според думите на Кабов планът на футболния Хебър в Пазарджик не би трябвало да стопира.

„ Един много сложен мач за нашия тим, само че мисля, че го изиграхме по най-хубавия метод поради обстоятелствата, които се случват в клуба. Трябваше да покажем, че сме живи и това не ни въздейства “.

„ Всеки ден работим много крепко в подготвителния развой. Имаме доста добър треньор. Ту е стартират един план, който не би трябвало да бъде преустановяван. Това е пътят, по който пораства един тим – от време на време се получава, от време на време не “.

„ Ние сили постоянно намираме. Първо като колектив постоянно си споделяме, че не би трябвало да се предаваме. Важна роля има нашият треньор, дава ни самочувствие. Дори да падаме с 0:5, не се предаваме, ще опитаме да обърнем мача “.

„ Ние се опитваме това, което се написа и приказва из медиите и града, да не ни въздейства. Нашите отговорности са на терена и в мачовете. За останалите неща има други фактори. Решават се от други хора нещата “.

„ Със сигурност голът е много по-емоционален с това, че пада в последните минути, с него продължаваме. Отделно, прочувствено желаех да дам страстта на хората, пристигнали на стадиона. Дават ни мотивация. Имаме потребност от тези хора. Тази победа я обричам на целия град Пазарджик “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР