Големият герой за Арда - Преслав Боруков, стана Играч на

...
Големият герой за Арда - Преслав Боруков, стана Играч на
Коментари Харесай

Боруков: Силно се надявам Ботев Пловдив да не прави изненади срещу нас

Големият воин за Арда - Преслав Боруков, стана Играч на мача при успеха над Славия с 3:2. Нападателят означи две попадения, с които донесе обрата за кърджалийци и към този момент заемат заветната седма позиция, която дава право на бараж за Европа.

„ Минахме през доста тежки моменти през целия сезон. Много бяхме ощетявани и към този момент пристигна моментът, шансът да е наша страна. Абсолютно заслужена победа, безспорна доминация над Славия, които единствено лежаха, падаха и бавеха играта. Щастлив съм, че шансът и спортната подготовка бяха на наша страна от доктора, през домакина и водача на рейса – заслугата е на целият клуб “, съобщи Боруков.

„ Предстои ни още един край до края и мога да смъква шапка на тези футболисти, тъй като за нас всеки мач е като край и всеки оставя душата си на терена “, сподели още той.

„ Всички сме съдействали за тази победа, по този начин стана, че аз бях на вярното място в верния миг и шансът бе на моя страна. Силно се надявам Ботев Пловдив да не прави изненади, а да продължи да си постанова юношите против нас. Хубаво е да имат футболисти от България и да се осъществя националния ни тим. Нека да се развиват хора от школите, дори ги приканвам Ботев да си играят с юношите “, приключи Боруков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР