Големият финал в Сървайвър постепенно наближава и приключението по bTV

...
Големият финал в Сървайвър постепенно наближава и приключението по bTV
Коментари Харесай

Бившият на Златка аут от Сървайвър

Големият край в " Сървайвър " последователно наближава и приключението по bTV се развива на все по-бързи обороти. Екстремната игра влезе в остра фаза, в която участниците непрекъснато се прегрупират, а самостоятелните им ходове стават непредсказуеми. В последните дни двама от тях отпаднаха, а още двама останаха изолирани на Острова на отшелника. Конкурентните племена „ Сини “ и „ Червени “ се сплотиха, а Скритият кумир беше употребен по непредвиден метод.

В понеделник от " Сървайвър " си потегли ресторантьорката Божана Кацарова, откакто загуби решителния елиминационен двубой. Миг заплеснатост при реденето на пъзела й коства мястото в приключението. Ден по-късно изгасна факлата и на ММА боеца Георги Валентинов, който беше надвит в борба за сръчност и централизация от други професионални спортисти - шампионката по кану Станилия Стаменова и футболиста Благой Георгиев. „ Борих се почтено, не предадох никого. Победих себе си и сътворих прелестни другарства. Ако можех да върна времето обратно, щях да мина по същия път “, сподели той. С отпадането си Георги се трансформира в първия член на журито, което ще дефинира огромния победител в седмия сезон на Survivor.

Опонентите му Станилия и Благой към този момент остават на Острова на отшелника. Към тях ще се причисли още един участник, само че занапред е мъчно да се предвижда кой ще бъде той. След сливането на племената старите обединения се разпаднаха, сътвориха се нови споразумения, а досегашните врагове откриха общ език.

В огромното надлъгване актрисата Снежана Макавеева се опита да нападна ядрото от някогашния тим „ Сини “ и да притегли на своя страна екс представителите на отбора „ Червени “ в лицето на спортиста Иван Булкин, гемолога Светлослав Славчев и певицата Татяна. Оказа се обаче, че е надценила уменията си - тримата я заблудиха, че ще я поддържат, а играха против нея. „ Снежана е много прочувствена, прави неточност след неточност и постоянно избира да е от страната на губещите “, проучва ходовете й дизайнерът Едис Пала. По време на племенния съвет Макавеева беше номинирана дружно със Станилия, само че шампионката по кану й преотстъпи имунитетния си кумир и отиде на Острова на отшелника.

През тази напрегната седмица, в която всеки от участниците се усещаше заплашен от номиниране, само Павел Здравков беше изцяло спокоен. Брокерът завоюва огърлицата за персонален имунитет два следващи пъти и сподели, че неговата сръчност, умелост и тактичност не са за подценяване.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР