Големият финал на Детската Евровизия 2020 ще се проведе днес

...
Големият финал на Детската Евровизия 2020 ще се проведе днес
Коментари Харесай

Финалът на Детската Евровизия 2020 ще бъде излъчен днес от 18 часа

Големият край на Детската Евровизия 2020 ще се организира през днешния ден от 18 часа българско време. Шоуто ще бъде излъчено онлайн от Полша и може да се гледа в формалния канал на състезанието в YouTube.
За първи път в историята на състезанието участниците ще показват песните си от особено построени студиа в родните си страни. Това се наложи поради рестрикциите за пътешестване поради пандемията от ковид.
Финалът на Детската Евровизия 2020 онлайн:
12 страни ще се борят за успеха в 18-ото издание на Детската Евровизия. Своят дебют ще направи Германия, а Армения се наложи да се откаже от присъединяване в последния миг поради оповестеното военно състояние в страната. Фаворити за успеха са песните на Испания, Франция и Полша.
Сборен клип с всички песни от финала:

Зрителите в България също ще могат да поддържат своите любимци на състезанието. Онлайн гласуването на формалния уебсайт Детската Евровизия jesc.tv разрешава музикалните почитатели в цяла свят да изберат своите 3 обичани песни още преди да е почнало шоуто. Втората част на гласуването е по време на живото лъчение, а спечелилият се дефинира посредством 50% онлайн гласоподаване и 50% жури избор.
Българският представител на Евровизия Виктория пожела триумф на участниците в Детската Евровизия 2020 в Twitter. На 20 ноември надарената българска певица показа една от евентуалните си песни за Евровизия 2021 " Ugly Cry ", с която провокира голям интерес измежду интернационалните публицисти и музикални почитатели. Видеото към песента прикова вниманието със своя мащаб и забележителни фрагменти, които бяха осъществени с поддръжката на iCard от режисьора Виктория Караколева и оператора Росен Савков. Българската делегация още веднъж ще заложи на сполучливия модел с вътрешна селекция, а финалното решение за българската ария за състезанието ще бъде оповестено през месец март.
Евровизия 2021 ще се организира в Ротердам на 18, 20 и 22 май и ще бъде предавано директно по Българска национална телевизия 1 от 22 часа.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР