Големият фен на ЦСКА Здравко Желязков от легендарния дует Ритон

...
Големият фен на ЦСКА Здравко Желязков от легендарния дует Ритон
Коментари Харесай

Здравко от Ритон: Отмениха чист гол на ЦСКА! Всички играят срещу нас за финансов стимул

Големият почитател на ЦСКА Здравко Желязков от именития дует " Ритон " показа упованията си за идния мач за Купата на България против Славия. Той показа и усещанията си от турнирната борба сред двата тима в петък, приключила без победител - 1:1.

" Няма по какъв начин да съм удовлетворен, тъй като ни анулираха чист гол. А тия ръгачи още веднъж играха с финансов тласък. Като всички останали, които играят против нас. Посредствени футболисти играят на лимита на силите си и на границата с грубостта. Вкараха инцидентен гол и ни изравниха.

На нас ни анулираха чисто попадение. Не може по този начин! Славия е несъвършен тим, който има 20 фена. Това е истината. И 1000-годишен да са, обстоятелствата са такива. Инжекциите знаем от кое място идват в тези посредствени тимове.

За да изкарат някой лев играят на лимита, какво има да го разясняваме. Ако отново ни анулират няколко гола, по какъв начин да вземем мача със Славия? Или в този момент може да има отплата.

Този арбитър Станимир Тренчев няма ли кой да го подложи под отговорност, даже морална. Ама той може и да не е отговорен, тъй като на ВАР беше сватбения воин. Пак ще вземе някой да ми се обиди ", разяснява Желязков пред " Мач Телеграф ".
 ЦСКА със смазващо преимущество в турнирните борби против Славия
ЦСКА със смазващо преимущество в турнирните борби против Славия

" Белите " с едвам три победи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР