Големият ден дойде. И за щастие всичко започна и приключи

...
Големият ден дойде. И за щастие всичко започна и приключи
Коментари Харесай

Вместо "Честито!" Стотици скочиха срещу Ники Михайлов: Как можа да орисаш бебето си с това име?!

Големият ден пристигна. И за благополучие всичко стартира и завърши прелестно. Николета Лозанова роди крепко и красиво бебе на огромната си обич Ники Михайлов. Според слуховете преди, се очакваше то да е момченце, само че излезе момиченце.

Това е първото дете на вратаря и второ на Николета, която има към този момент пораснала дъщеря - Никол, от Валери Божинов. Николай Михайлов е на седмото небе и всичко щеше да мине в действителност съвършено, в случай че не бяха стотици футболни почитатели, които заляха мрежата с мнения откакто научиха името на дребната.

Оказа се, че Николета и Ники са избрали да я кръстят Борислава - сещаме се на кого, нали?! Разбира се, на свекъра Борислав Михайлов. При все, че Боби Михайлов е измежду най-недолюбваните персони у нас от години, отзвукът беше лавинообразен.

" Как можа да кръстиш бебето си по този начин и да го орисаш на това?! Не знаеш ли, че детето от време на време взима от характера и ориста на индивида, на който е кръстено?! Искаш щерка ти да лапне бутилката като порасне ли?! Много хубаво, няма що! Голям образец е дядото ", хранят го консуматори в нета, само че в действителност жлъчта им е още веднъж към някогашния началник на БФС.

Точно в този момент обаче, на Ники надали му пука и надали чете мнения. Да им е здрава Борислава!

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР