Големият бюст винаги е бил свързван с привлекателност и женственост.

...
Големият бюст винаги е бил свързван с привлекателност и женственост.
Коментари Харесай

Едрогърдите жени трябва да изхвърлят това от гардеробите си

Големият бюст постоянно е бил свързван с прелест и женственост. В допълнение към тези явни качества, които са изключително ценени от мъжете, огромните гърди могат да основат проблеми на собственичката си, защото те изискват особено внимание във връзка с стила. Ако имате огромни гърди, ще би трябвало да изхвърлите някои неща, които биха ви създали по-вулгарни и непривлекателни. Трябва да се преценявате и с дейностите, които вършиме.

Например, притежателките на огромните гърди би трябвало да се примирят с обстоятелството, че полото не е подобаващ избор за тях. Трябва да сте доста деликатни при избора на верните облекла, тъй че да изтъкнете безспорното си достолепие, като в същото време да поддържате моден баланс.
Защо полото не се предлага на жена с обилен бюст?
За страдание, всевъзможни блузи или пуловери с кройка покрай шията образно ще създадат бюста още по-голям, ще изкривят пропорциите на тялото и ще бъде прекомерно, а не привлекателно. Този резултат ще се ускори, изключително в обстановка, когато слагате поло, направено от доста компактен материал, който ще стяга и ще подчертае чашките на сутиена ви.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР