Големият брой хора с доходи под жизнения минимум е един

...
Големият брой хора с доходи под жизнения минимум е един
Коментари Харесай

Путин шокира света! Разкри нещо, което никой не е очаквал и

Големият брой хора с приходи под виталния най-малко е един от главните нерешени проблеми на Русия. Това счита президентът Владимир Путин.  „ Основният от тях [нерешените проблеми] – е огромното колиечство хора, живеещи с приходи по-ниски от виталния най-малко “, сподели съветският държавен глава на съвещание на държавното управление.

По думите на президента през 2000 година такива хора са съставлявали към една трета от популацията на страната. Сега броят им е намалял до към 20 млн. души, само че в един миг е бил и 15 милиона, написа Блиц.

„ Кризисните феномени в стопанската система през последните години и спадането на цените на петрола, някои други аргументи, сред които външните ограничавания, свършиха своята работа, и количеството хора, които живеят под тази линия за жалост се усили “, означи Путин.  „ Пред нас стои задачата освен да реализираме най-хубавите индикатори от последните години, само че и да вървим напред, както наскоро споделих на конгреса на партия „ Единна Русия “, да държим на мушка бедността “, прикани Путин.  Президентът сложи като задача на държавното управление наложително да извърши проектите за равнището на заплатите в бюджетната сфера.  В новогодишен звук министър председателят Дмитрий Медведев пожела на Путин от името на министерския съвет победа на президентските избори следващата година.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР