Големият брат на фолк дивата Роксана – рокаджията Радослав Гергов,

...
Големият брат на фолк дивата Роксана – рокаджията Радослав Гергов,
Коментари Харесай

Братът на Роксана отново се пробва в Гласът на България

Големият брат на фолк дивата Роксана – рокаджията Радослав Гергов, ще се опитва за повторно в музикалното шоу " Гласът на България “, което тази есен се завръща с 10-и сезон по bTV.

Радо бе част от първия сезон на хитовото музикално риалити, като тогава се яви на прослушване дружно със сестра си. Там той стигна до четвъртфиналите с тима на великия Кирил Маричков. Мнозина помнят, че присъединяване на Радо в първия сезон на шоуто бе белязано от огромна покруса - майка му почина ненадейно при стихия и то ден преди да би трябвало да се качи на сцената за дуелите в музикалното шоу.

13 години по-късно, Гергов е зареден с нови сили и счита този път да покори родната музикална сцена, започвайки от " Гласът на България “. За разлика от сестра си, която не приключи учебно заведение, с цел да се занимава с музика, Радо е бил отличникът на класа в Художественото учебно заведение в Троян. Макар през годините да е имал много оферти за реализация в областта на поп-фолка, където сестра му Роксана жъне триумфи, Радо изрично отхвърля да поеме по този път и залага на по-твърдия жанр. С рок бандата си " Radula “ наскоро се изкачиха в челните места на музикалните ранглисти, а и свириха и на " MustArt Open Music Fest “, напомня HotNews.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР