Големият бивш нападател на Михаил Вълчев каза добри неща за

...
Големият бивш нападател на Михаил Вълчев каза добри неща за
Коментари Харесай

Изявен бивш голмайстор на Левски посочи кой от зимните попълнения го е впечатлил

Големият някогашен нападател на Михаил Вълчев сподели положителни неща за трансферната политика на клуба през зимата и отличи едно от попълненията в отбрана. Бившият футболист, който има 131 мача и 79 гола за " сините " в " А " група, заключи и резултатите от зимните контроли.
" Резултатите на тима като за другарски мачове са положителни. Знаем, че по време на подготовката се дава късмет на повече футболисти да се потвърдят. Срещу Динамо Киев тимът ми хареса. Мога да посоча, че Цунами за момента ми прави положително усещане. Показа, че може да свърши работа напролет. От есента си приказваме, че Станимир Стоилов търси сигурност в отбрана, което се и видя в мачовете в Турция ", стартира Вълчев пред " Тема спорт ". Запитан дали му е харесала трансферната политика на клуба, той съобщи:
" Да, привлякоха се играчи на тези места, където имаше потребност – централен бранител, бек, халф, нападател. Финансовите благоприятни условия разрешиха толкоз и това са играчите. Целите на Левски ще са високи. Явно са решили, че толкоз футболисти са им нужни и ще запълнят дупките. Трябва да свършат работата, за която са привлечени. Дано се откри огромен спонсор и да бъдат привлечени още по-добри играчи, с цел да станат задачите по-големи. Трудно се намират футболисти с по-ниски финансови искания, и то в този интервал ".
65-годишният в този момент Вълчев разяснява и привличането на халфа Филип Кръстев на " Герена ". " Наблюдавам, че има нужното самочувствие – нагърбва се с организирането на играта, извършва статични положения и фаулове. Дай Боже, да е положително попълнение и играта да му е на нужното равнище. Неслучайно бе видян и от Манчестър Сити и мисля, че ще помогне на Левски напролет ", сподели той.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР