Големият български талант и участник на Sofia Open 2021 Адриан

...
Големият български талант и участник на Sofia Open 2021 Адриан
Коментари Харесай

Адриан Андреев игра тенис с деца от 49 ОУ Бенито Хуарес преди Sofia Open 2021

Големият български гений и участник на Sofia Open 2021 Адриан Андреев зарадва учениците от 49 ОУ "Бенито Хуарес " в София - над 70 деца от първи до седми клас имаха удоволствието да поиграят тенис с Адриан директно преди присъединяване му на шампионата от категория ATP 250 в българската столица.

ОУ "Бенито Хуарес " е едно от дребното учебни заведения в България със лична тенис база, построена благодарение на фондация "Димитър Бербатов ". Учениците имат регулярни занимания по тенис с треньора Георги Георгиев. Ади бе прелестно сюрпризиран от топлото посрещане и положителните умения с ракета в ръка на младите тенисисти.

Директорът на 49 ОУ "Бенито Хуарес " Яница Милева благодари на Адриан за специфичното внимание, което подари на учениците, пожела му триумф на идния огромен шампионат в София и по продължаващия му път нагоре.

Адриан Андреев ще играе в главната скица на Sofia Open за четвърта поредна година, откакто през 2017-а, едвам 15-годишен, взе участие в квалификациите в София. През 2018-а Андреев стана първият състезател, роден през този век, който взе участие в главната скица на шампионат от календара на ATP, с помощта на Българската федерация по тенис и уредниците на Sofia Open. В момента Адриан заема върховото в кариерата си място под №319 в ранглистата, като два пъти мина първи кръг на шампионати от календара на АТР.

През 2019 посетител на тенисистите от 49 ОУ в столицата бе различен от водещите ни тенисисти - Димитър Кузманов. Тази година втората ракета на България се впуска за шести път с "уайлд кард " в приключението Sofia Open. 27-годишният Кузманов прави най-силния сезон в кариерата си, като доближи №228 в международната класация. Мико игра квалификации на три от шампионатите от Големия шлем, а през март доближи първия си край на „ Чалънджър” в Задар (Хърватия).

Sofia Open 2021 е от 26 септември до 3 октомври в "Арена Армеец ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР