Големият български певец и музикант Орлин Горанов ще бъде част

...
Големият български певец и музикант Орлин Горанов ще бъде част
Коментари Харесай

Орлин Горанов влиза във Фермата

 Големият български артист и музикант Орлин Горанов ще бъде част от звездния каст в новия сезон на " Фермата “, който започва на 6 септември, от 20 часа, по bTV. Един от най-обаятелните и обичани български реализатори ще има специфичен статут и задача в най-позитивното риалити шоу. Орлин Горанов ще влезе в ролята на Мъдреца, който посредством своя житейски опит и знания ще въодушевява участниците. В идното издание на " Фермата “ те ще стартират играта си, разграничени в две разнообразни ферми.

Водещите и изпълнителни продуценти на най-гледаното риалити шоу у нас - Иван и Андрей, канят Орлин Горанов поради неговата безупречна известност и трогателен живот, в който е имал шанса да се занимава с това, което обича и да въодушевява хората с гения си.

" Поканихме Орлин Горанов да бъде наставник на участници във " Фермата “, тъй като той е измежду дребното същински български звезди, които са обичани и уважавани от всички. Той е образец за подражателство на генерации българи. Обиколил е целия свят, срещал се е доста и разнообразни хора, и е натрупал опит, от който всички можем да се учим “, добавя Андрей Арнаудов.

Във " Фермата “ 62-годишният Горанов ще търси дружно с всички останали отговорите на доста въпроси, които вълнуват освен него, само че и нас като общество. " Аз ще съм част и от двете групи с участници. Ще се опитам да схвана какво мислят за живота и неговата разноцветност от страсти и събития, както и какво стопира нас, българите, да живеем с усмивка и най-много дружно, в един " нов свят “, споделя Орлин Горанов.

В пети сезон на " Фермата “ Орлин Горанов ще се причисли към останалите участници и ще се труди един до друг с тях, само че няма да се състезава за огромната премия от 100 000 лв..

" Фермата " е неповторима игра и огромно учебно заведение. Всички, които са определени да вземат участие, могат да се считат към този момент за спечелили, тъй като те са достоверна представителна извадка на нашето общество. Целта на този сезон е да покажем какво се случва в България и всеки, който гледа шоуто, ще може да си зададе значими въпроси за това по какъв начин живеем през днешния ден “, споделя музикалният кумир.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР