Големият английски сблъсък между Манчестър Юнайтед и Ливърпул даде начало

...
Големият английски сблъсък между Манчестър Юнайтед и Ливърпул даде начало
Коментари Харесай

Контра: Спечели или загуби Ливърпул от точката на Олд Трафорд? Какво очаквате от двата епизода на Ел Класико?

Големият британски конфликт сред Манчестър Юнайтед и Ливърпул даде начало на днешната полемика в “Контра”, излъчена онлайн в ефира на Sportal TV. Журналистите Александър Димитров, Даниел Любомиров, Васил Сумрачки и Красимир Гълъбов проучиха метода на двата отбора на “Олд Трафорд”. С по-големи или по-малки шансове за купата са мърсисайдци след този двубой. По-различно ли подходи Ливърпул в мача против Байерн (Мюнхен) в Шампионската лига и на кого дава преимущество това 0:0?

ХАРЕСАЙТЕ " КОНТРА " ВЪВ FACEBOOK

Триумфът на Манчестър Сити за Купата на Лигата беше преместен от абсурда сред вратаря на Челси Кепа Арисабалага и мениджъра Маурицио Сари. Журналистите разискаха и първата борба на “гражданите” с Шалке 04. Прегледът на испанските мачове стартира с репортаж от мача Леванте - Реал Мадрид и детайлно повтаряне на обстановката с дузпата против Каземиро. Беше обърнато внимание и на държанието на Гарет Бейл, подсказващо, че не е удовлетворен.

Лионел Меси възхити всички с осъществяванията си против Севиля, донесли доста скъпи три точки на каталунския отбор. Няколко дни по-рано Барса не съумя да победи Лион във Франция в първа среща от 1/8-финалите в Шампионската лига. Предстоящите две издания на Ел Класико ще приковат внимание в идващите дни. Кой от двата мача е по-голям за всеки от тимовете - за Купата или за Ла Лига? Прегледът на срещите в Шампионската лига приключи с първия двубой сред Атлетико Мадрид и Ювентус, извоюван от испанците с 2:0. Предаването приключи с огромния скандал с ВАР в Италия от снощния мач сред Фиорентина и Интер.

Гледайте запис във вграденото видео и във видеосекцията на Sportal.bg. “Контра” се излъчва всеки понеделник от 15:00 часа онлайн в ефира на Sportal TV и в уеб страницата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР