Големият актьор Стефан Мавродиев навърши 80 години малко преди Нова

...
Големият актьор Стефан Мавродиев навърши 80 години малко преди Нова
Коментари Харесай

Стефан Мавродиев на 80: Още ме боли след операцията!

Големият артист Стефан Мавродиев навърши 80 години малко преди Нова година - на 29 декември, и направи гръмък ваучър по този мотив.

„ Почивах си на Нова година от купона, който направих във връзка рождения ми ден. Ами още не съм се възстановил. Има сътрудници, които почерпих от Младежкия спектакъл, където от години работя, само че има и такива, дето не ги видях, тъй като не можеха и отново ще се забележим, уповавам се. “ Това показа Мавро дни след началото на 2024 година в изявление за седмичника " Уикенд ".



Стефан Мавродиев като притежател на почетен " Аскеер "

„ Много тежко понесох тази интервенция. И в този момент понякога ме боли, само че не се давам. Заради интервенцията се наложи да се откажа от основна роля в киното, а преди две години ми предложиха да вземам участие и в различен филм, само че имах лъжлива здравословна паника и трябваше да отхвърля и тази оферта. Както се споделя, разминах се с плана като с бърз трен. На мен към този момент ми пречат обективните условия да комбинирам фотосите и работата в театъра “, признава артистът легенда, който продължава да написа и стихове. „ Когато ми е най-трудно, сядам и пиша каквото ми пристигна на ум. Вярно, че имам стихосбирки, само че този път го пиша, с цел да се успокоя самичък себе си. Веднага след интервенцията си репетирах нещо, което съм правил преди време, и незабавно ми се проработи. Пълен съм с фантазии в главата си и с хрумвания, само че се колебая, към този момент в това ми състояние, да се случат нещата “, споделя Мавро пред " Уикенд ".

Да му оказва помощ понякога се отзовава някогашната му брачна половинка Аля, а всеки ден му се обажда дъщерята Ивана, която е омъжена за българин само че фамилията й живее във френската столица. „ Внучето Стефан идва лятото, дружно вървим на море нормално. И той ми се обажда и в този момент съвсем всеки ден. Искал да идва самичък със самолета и майка му се смее. Но щерка ми не ме оставя, благата “ изяснява Мавро. „ Аз не обичам рождени дни, годишнини и какво ли друго не, обвързвано с числа. Цифрите не са нищо изключително. Прави ми наслаждение да чествам и да си приказвам с хора, които познавам от години, работил съм с тях и се разбираме. Едно време върших големи купони у дома, а столове взимахме от съседите. Сега е по-спокойно, само че отново не се предавам “, с усмивка декларира Стефан Мавродиев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР