Големите звезди във футбола нямат дълго време за почивка. Особено

...
Големите звезди във футбола нямат дълго време за почивка. Особено
Коментари Харесай

Звездите от мондиала в почивка


Големите звезди във футбола нямат дълго време за отмора. Особено в години на международно състезание. И въпреки всичко за по седмица-две асовете получават справедливо. С все по-голямото значение на обществените мрежи всеки огромен футболист се усеща задължен да показа със своите почитатели по какъв начин прекарва лятото.

На Ибиса, само че по друго време, бе и испанският капитан Серхио Рамос. Защитникът на „ Реал “ си пусна фотография със суперзвездата от НБА Джеймс Хардън. Рамос няма какво да чества с Испания, само че в персоналния живот удари „ шестицата “. След шест години връзка и три деца приятелката му Пилар Рубио сподели „ Да “, откакто получи годежен пръстен.

Случайна засечка се получи и сред две от звездите на Висшата лига. Новият международен първенец Пол Погба („ Манчестър Юнайтед “) и британският национал Деле Али („ Тотнъм “) започнаха да подвигат тостове в бар Холивуд. Папараците пресметнаха, че облеклото и часовникът на французина костват половин милион евро!

Серхио Агуеро вкара два гола за Аржентина на международното, само че като цяло представянето му се приема като цялостен неуспех. Звездата на „ Манчестър Сити “ заведе цялото семейство на тур из холувдския „ Дисниленд “.

Доста по-скромно и безшумно почива Тигъра. Колумбийският нападател Радамел Фалкао избра за половинката си Лорелей Тарон плажовете на Какаовите острови.

Бразилците обичат топката и… пясъка. Може ли Копакабана да мине без някой от героите на „ селесао “? Разбира се, че не. Ветеранът Марсело отдъхна след незадоволителното показване на Русия точно на най-известния плаж в света. Въпреки че в родината му няма по какъв начин да не бъде разпознат действително от всеки, бранителят на „ Реал “ се снима на воля със брачната половинка си Кларис и техния наследник Енцо.

Гранит Джака и Жердан Шакири се погрижиха за политически скандал на международното. Окей, отнесоха по 10 000 $ санкция, само че това не удари по фамилния бюджет. Джака, ас на „ Арсенал “, отиде на отмора на Сейшелите. А новото попълнение на „ Ливърпул “ избра да прегледа Ню Йорк. Със сигурност в Косово има защо да завидят и на Шакири, и на Джака.

Може ли най-хубавият вратар в света да стане професионален колоездач? Не залагайте „ срещу “. Мануел Нойер, стражът на Германия, навъртя 350 км с велосипед от Мюнхен до Лаго Маджоре в Италия. Разстоянието е колкото стадий от „ Тур дьо Франс “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР