Големите съперници Реал Мадрид и Барселона играят при резултат 2:1

...
Големите съперници Реал Мадрид и Барселона играят при резултат 2:1
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Реал Мадрид - Барселона 2:1, каталунците се върнаха в мача

Големите противници Реал Мадрид и Барселона играят при резултат 2:1 в 250-то издание на Ел Класико. Карим Бензема откри резултата в 12-та минута. Федерико Валверде удвои преднината на " кралския клуб " в 35-та минута. Феран Торес осъществя за каталунците в 83-та минута.

/ /

Първият прецизен удар бе в сметката на Барселона, в 5-та минута, когато Рафиня съумя да залъже бранител с финт и да стреля. Изстрелът бе от над 20 метра и мина малко над горната греда. Само две минути по-късно и Реал Мадрид заплаши съществено вратата на каталунците, Винисуис стреля, а рикошет направи топката доста рискова и въпреки всичко тя излезе, тупкайки на сантиметри от гредата.

Страхотен късмет за Реал Мадрид в 12-та минута! Винисуис Жуниор получи топка по фланга, а той съумя доста добре да напредне до наказателното поле на Барселона. Бразилецът остана очи в очи с вратаря Тер Стеген, само че стража на Барселона избави удара му. Топката обаче попадна право в краката на Карим Бензема, който се намираше на вярното място в вярното време и прати топката във вратата на гостите - 1:0.

⚽ 12' | 1-0 | GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAL GOOOOOOOOOOAAAAAAAAL GOOOAAL by!!! |
— Real Madrid C.F.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР