Големите съперници Левски и ЦСКА никога през годините не са

...
Големите съперници Левски и ЦСКА никога през годините не са
Коментари Харесай

Левски и ЦСКА никога не са играли на 21 октомври

Големите противници Левски и ЦСКА в никакъв случай през годините не са играли на днешната дата 21 октомври, тъй че от статистическа позиция не може да се направи извод на чия страна са звездите...

Ако погледнем обаче изцяло, месец октомври е по-успешен за „ алените “. Те са постигнали 9 турнирни победи през този есенен месец, последната от които през 2014 година, когато печели с 3:0, а сегашният състезател на „ сините “ Серджиу Буш играе и бележи за ЦСКА един от головете.

В часовете преди дербито: Поглед към последната среща

През този месец е реализирана и най-убедителната победа за ЦСКА в дербито – на 1 октомври 1989 година Стоичков и ко нанизват 5 безответни гола на Левски – 5:0.

Левски пък е стигнал до цялостния триумф единствено три пъти през октомври, измежду които и един път безапелационно – с 4:1 на 19 октомври 1977 година Последната победа на Левски на ЦСКА през този месец датира чак от 1997 година - 1:0 с гол на Георги Иванов.

Левски против ЦСКА във съдбовния 13-и кръг

В дербито през октомври 6 пъти е закрепено тъждество, постоянно с голове. Двата противника имаха конфликт между тях точно през октомври предходната година /1:1/, а видео от този мач можете да видите в прикаченото видео.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР