Големите пожари, които засегнаха Хърватия и Черна гора, все още

...
Големите пожари, които засегнаха Хърватия и Черна гора, все още
Коментари Харесай

Пожарите в Хърватия и Черна гора продължават да причиняват проблеми

Големите пожари, които засегнаха Хърватия и Черна гора, към момента не могат да бъдат изцяло овладени и потушени, оповестява Министерство на външните работи.
Днес, 19 юли, в Хърватия още веднъж е лумнал огънят в сметището Кареповац, град Сплит. Към момента той е сподавен, само че продължава да се популяризира пушек в квартала на град Сплит, към мястото на пожара. Дежурните служби означават, че няма заплаха от нов пожар, само че и че обстановката не е безвредна. Към жителите са отправени рекомендации да затварят прозорците в домовете си, да включват климатици, в случай че имат такива и да не излизат, в случай че не е извънредно належащо.
Областният действен център на пожарната осведоми, че на територията на Жръновница, Тугаре, Строжанац и Сринйина през нощта не е имало съществени проблеми. Въпреки, че на тази територия през днешния ден сутринта към момента може да се види пушек, не се следи сериозен огън, а по-скоро спорадични пламъци, които пожарникарите незабавно санират на терен. Ситуацията с пожарите като цяло се усъвършенства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР