Големите отбори в Италия не сгрешиха в 8-ия кръг на

...
Големите отбори в Италия не сгрешиха в 8-ия кръг на
Коментари Харесай

Ето кои играчи заслужиха място в 11-те на кръга на Серия А

Големите тимове в Италия не сгрешиха в 8-ия кръг на Серия “А” и взеха цялостния брой точки от мачовете си през миналия уикенд. Ювентус продължава без неточност, като към този момент има 8 победи от 8 мача в шампионата и общо 10 победи от 10 срещи във всички шампионати. “Старата госпожа” взе с лекост гостуването си на Удинезе с 2:0 в събота. В същия ден Рома надделя със същия резултат като посетител Емполи. Тук би трябвало да отбележим, че в случай че имаше ранглиста за най-слаб футболист на кръга, то челно място в нея щеше да заеме нападателят на Емполи Франческо Капуто, който пропусна дузпа, а също така не уцели вратата на “вълците” в други преференциални обстановки през втората част.

В случая обаче търсим най-добре показали те се футболисти в 8-ия кръг и един от тях бе Мауро Икарди. Аржентинецът осъществя и двете попадения, с които Интер надви с 2:1 над СПАЛ като посетител. Два гола, единствено че за Милан, означи и сънародникът на Икарди - Гонсало Игуаин, при успеха с 3:1 против Киево на “Сан Сиро”.

Чиро Имобиле донесе успеха на Лацио с 1:0 против Фиорентина на “Олимпико” с петия си гол за сезона в шампионата, а Давид Оспина направи мощен мач на вратата на Наполи при успеха с 2:0 против Сасуоло на “Сан Паоло”.

Вижте всички футболисти, които откриха място в идеалния тим на 8-ия кръг на Серия “А” в класацията на Sportal.bg:

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР