Големите нехранителни магазини, които се разпростират на площ над 300

...
Големите нехранителни магазини, които се разпростират на площ над 300
Коментари Харесай

Големите нехранителни магазини работят, но пазаруваме от тях онлайн или по телефона

Големите нехранителни магазини, които се разгръщат на повърхност над 300 кв. м. работят, само че не одобряват клиенти. Поръчките се одобряват онлайн, само че могат да се вземат пред самите обекти. Това откри екип на БГНЕС, който посети няколко огромни магазина в столицата.
До тази обстановка се стигна, откакто през вчерашния ден икономическият министър Лъчезар Борисов тези обекти, които до тогава изнасяха щандове извън или намаляваха площта, само че часове по-късно те бяха анулирани поради ресторантьори, които показаха неодобрение от това изключение и от премиера Борисов с претекста, че не би трябвало да се опълчват бизнесите.
 Умерен оптимизъм: Потреблението пораства постепенно, взрив на онлайн търговията у нас Умерен оптимизъм: Потреблението пораства постепенно, взрив на онлайн търговията у нас
Хората се отърсват последователно от предпазливостта при харченето и стартират да купуват и артикули, които не са от първа нужда, като д...
„ Не работим. Стоката, която е декларирана онлайн единствено се получава на входа на магазина. Клиент може да получи стоката си и на домашния адрес. Това е като услуга все още. Магазините ни не работят. Така работим от 18.03.2021 година “, съобщи шефът на магазин за бяла и черна техника Иван Ефремов.
Той сподели, че А на място, пред магазина, клиентите се съветваха от чиновници на обекта, които изнасяха на открито съответната стока.
По думите му търпят загуби, само че все пак ще оцелеят, като в същото време се преценяват с наложените ограничения от страната, тъй като най-важно е животът и здравето на хората да бъде непокътнат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР