Големите кризи винаги оказват влияние върху всички области на живота

...
Големите кризи винаги оказват влияние върху всички области на живота
Коментари Харесай

Дойче веле: Топлите дрехи пестят ток

Големите рецесии постоянно оказват въздействие върху всички области на живота ни. Дори при огромните фешън марки. Енергийната рецесия понастоящем е определяща за доста европейски страни. Отоплителните уреди са изключени - и в този момент би трябвало да намерим различен метод да си осигурим уют и топлота. Репортерката на Дойче Веле Катя Лирш споделя за новаторските хрумвания на дизайнери.

Тази зима всичко е ориентирано към икономисване на сила. За да избегнете измръзване, е добре да се обличате топло, даже на закрито, в случай че е належащо. Тези нови пухени якета са същинска атракция за окото - във всички разновидности.

“За да ни е топло тази зима, има доста пухкави якета, огромен избор. Те съществуват от много време, само че в този момент са в действителност огромни, по-различно структурирани, имат по-различна кройка. "

Плетените пуловери също са оръжие против студените пространства тази зима, за предпочитане цветни или на райета, да вземем за пример като на принцеса Александра от Хановер. Особено настоящ през тази година е и многопластовият външен тип ", съобщи Викс Фостър, фешън публицист.

" Когато намалите отоплението, въпреки всичко желаете да ви е топло, а най-хубавият метод за това е да си сложите няколко пласта. Тук имаме поло, върху него лека подплатена жилетка без ръкави, шал - а в случай че в действителност ви е студено, можете да сложите и ръкавици без пръсти, с които да работите с клавиатурата на телефона или компютъра ", обясни Ауроре Донуи, стилист.

Полото е все по-търсено от всеки път. Френският президент Еманюел Макрон показва по какъв начин да го носите под якето тази зима. Френска първокласна марка за кашмирени облекла даже започва рекламна акция с мотото " Поло вместо вратовръзка ". И наподобява, че това работи. Продажбите им са се нараснали с 50 на 100 спрямо миналата година.

Дизайнерката на “Диор " Мария Грация Киури е разкрила още един метод да се бори със студа - дружно с италианската старт-ъп компания “Ди Еър Лаб " тя е създала дрехи, които могат да контролират телесната температура.

" Да сътворяваме облекла, които са освен красиви, само че и са потребни за тялото. Идеята беше да изследваме тази нова, изцяло непозната за нас територия. Мисля, че това може да бъде нов метод на мислене за модата в бъдеще ", уточни Киури.

Така че модата въпреки всичко може да се развива и още - а с ръкавици като тези сигурно ще преживеете зимата добре, даже и да не се отоплявате доста добре на закрито.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР