Големите крипто компании започнаха да извършват мащабни съкращения на персонал.

...
Големите крипто компании започнаха да извършват мащабни съкращения на персонал.
Коментари Харесай

Големите компании за криптовалута започнаха мащабни съкращения

Големите крипто компании започнаха да правят огромни съкращения на личен състав. Анализаторската платформа Nansen редуцира 30% от личния състав си, до момента в който крипто борсата Binance възнамерява да редуцира към 20% от личния състав си през юни.

Ръководителят на Nansen Алекс Сваневик написа в Twitter, че огромното понижение е провокирано от две аргументи. Първо, през последните години Nansen построи огромен екип и в този момент компанията има обилие от чиновници - този брой хора не беше част от главната тактика на компанията, сподели Сваневик.

Втората причина той назова сложна година за пазарите на криптовалута. Въпреки приходите от работа с корпоративни и институционални клиенти, разноските на Nansen са прекомерно високи за настоящето положение на нещата.

Платформата Nansen започва през 2019 година и в нея е вложено от a16z (Andreessen Horowitz), клон на Coinbase, американската капиталова компания Tiger Global и други огромни компании. Близо 120 чиновници са работили в централата на Nansen в Сингапур предходната година, заяви Bloomberg.

На собствен ред, криптожурналистът...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР