Големи вълнения тресат тези дни жителите на гоцеделчевското село Баничан,

...
Големи вълнения тресат тези дни жителите на гоцеделчевското село Баничан,
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган изпратиха благодарствена картичка в с. Баничан за сватбен подарък

Големи безредици тресат тези дни жителите на гоцеделчевското село Баничан, тъй като получили картичка персонално от принц Хари и Меган. Писмото от кралския двор е адресирано до читалището, което през май месец изпратило брачен подарък на младото семейство-чифт от фамозните плетени, баничански чорапи.
 5037-680x425  img_1547  img_1553  %d1%87%d0%b8%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%89%d0%b5-%d0%b1%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%87%d0%b0%d0%bd-%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%be%d1%82%d0%b0
„По остарял български бит взехме решение да им изпратим като подарък два чифта плетени чорапи, направени в присъщ баничански жанр. Колетът отпътува за Англия през месец май, а не щеш ли към този момент получихме и благодарствено писмо от младото семейство“, показа Румяна Джибова, секретар на читалище „Изгрев“.

В Баничан не очаквали отговор, само че когато получили писмото от принца напряко ахнали. Освен благодарствения адрес, в плика имало и фотография от сватбата на принц Хари и Меган. За всички поданици на Баничан това е необикновен жест на внимание и почитание от страна на принца и брачната половинка му.

И огромна реклама за баничанските чорапи. Те са известни от дълго време в целия свят и читалището е трансформирало в традиция изпращането им на известни персони в чужбина.

Наскоро читалището отново е подхванало рекламна атака, този път са пратили чорапи на жених от Зимбабве.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР