Раздаването на Twitch streamer привлича огромни тълпи на Union Square в Ню Йорк

...
Големи тълпи се събраха на Юниън Скуеър в Ню Йорк
Коментари Харесай

Големи тълпи се събраха на Юниън Скуеър в Ню Йорк в петък следобед за раздаване, обещано от звездата на социалните медии Кай Ценат.

Ценат, който има над 4 милиона последователи в YouTube, над 5 милиона в Instagram и 6,5 милиона в Twitch, каза по време на поток в Twitch в сряда, че ще бъде домакин на „огромно раздаване“ в петък в 16:00 часа. на Union Square.

В потока той каза, че ще раздават компютри, Play Station 5s, микрофони, клавиатури, уеб камери, столове за игри, слушалки и подаръчни карти от камион на Union Square. „Чувствам, че Ню Йорк наистина го заслужава“, каза той. Той добави, че ще предава на живо от Ню Йорк по време на раздаването.

Тълпите подтикнаха полицейското управление на Ню Йорк да активира отговор „Ниво 4“, най-високото ниво на реакция при бедствие. Отделът по-рано обяви, че е активирал отговор „Ниво 2“, за да се справи с тълпите и да освободи района.

Cenat предаваше на живо в Twitch за част от събитието, публикувайки видео от тълпата. Петък следобед инфлуенсърът публикува снимка в своята история в Instagram, показваща новинарско отразяване на тълпите заедно със съобщението: „Обичам ви момчета докрай, вие сте невероятни“.

„Бъдете в безопасност“, добави той.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР