Големи печалби се крият в игрите на СПОРТ ТОТО по

...
Големи печалби се крият в игрите на СПОРТ ТОТО по
Коментари Харесай

Колко богат могат да те направят игрите на СПОРТ ТОТО по БНТ

Големи облаги се крият в игрите на СПОРТ ТОТО по Българска национална телевизия. Само в играта „ Тото 2 – 6 от 42 “ джакпотът е на стойност 1 375 000 лв., а от „ Зодиак “ може да грабнете до 3 000 000 лв.. Освен, че може да се превърнете в 108-ия тото милионер, игрите по Българска национална телевизия носят и спомагателни облаги.

Кампанията на програмата за преданост - „ Високосни облаги с игрите по Българска национална телевизия “ започва на 17 февруари, а краят ѝ е напълно близо. 22 март е последният ден, в който към момента може да трупате
бонус точки за 29 облаги, всяка от които по 290 лв..

За да грабнете някоя от облагите е належащо да участвате в игрите на тотализатора, които се теглят в ефира на Българска национална телевизия. Става дума за „ Тото 2 – 6/42 “, „ Toто 2 - Зодиак “, „ Тото 2 - Рожден ден “, игрите на „ Тото 1 “, както и всички разновидности на моментните лотарийни игри.

Всеки 1 лев от изработен
залог в тези числови игри или закупен ваучър прибавя по една бонус точка в актива ви. Когато общият им брой доближи 9, към този момент имате един късмет да грабнете някоя от кампанийните облаги. Това значи, че колкото по-често участвате, толкоз по-голям е шансът ви да спечелите.

За да се включите в акцията би трябвало да притежавате карта за преданост „ ТОТО КЛУБ “. Тя е безусловно безвъзмездна и може да се получи от всеки тото пункт в страната. Само няколко минути лишава на чиновник в пункта да вкара данните ви и към този момент можете да се включите в конкуренцията за страхотните
бонус облаги. Всички фенове на онлайн залозите също могат да натрупат точки в акцията, като се записват на www.toto.bg .

Впуснете се в конкуренцията за спечелването на
джакпотите и не забравяйте да визиите вашата карта за преданост „ ТОТО КЛУБ “, в която да трупате бонус точки.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР