Големи новини, разрив в отношенията и страх от бъдещето ще

...
Големи новини, разрив в отношенията и страх от бъдещето ще
Коментари Харесай

Разрив в отношенията и страх от бъдещето в „Откраднат живот“

Големи вести, раздор в връзките и боязън от бъдещето ще завладяват лекарите в „ Св. Анастасия “ тази седмица. Житейските и професионални решения ще изникват на неразбираемия декор в Спешното поделение след първите подозрения за ковид. Доктор Пенев и лекар Романова ще бъдат измежду първите експерти, които ще се изправят пред непознатата обстановка. Малко по-късно напрежението в болничното заведение на собствен ред ще заплаши живота на един от лекарите.
 лекар Романова NOVA
Междувременно лекар Огнянова ще получи спорни признаци, които ще породят подозрения за положението й. Добрите и неприятните вести ще препускат във връзката й с лекар Ковачев, която ще се окаже застрашена от разнообразни фактори. Разигралата се обстановка с лекар Хаджихристев ще ескалира, а следствията ще стигнат прекомерно надалеч за тримата.

Административната и морална отговорност ще предизвикат лекар Тасев да потърси своевременни ограничения за сигурността на „ Св. Анастасия “. Сред първите му стъпки ще бъде среща с Методиев, който ще употребява щедростта за разменна монета в бъдеще. Новото състояние ще сложи отделението в непозната обстановка, а лекарите за следващ път ще потвърдят подготвеност и храброст да бъдат на първа линия.

Как ще се оправи лекарският екип на „ Св. Анастасия “ със опасността? Ще съумеят ли лекарите да успокоят персоналния си живот и да възвърнат доверието между тях? – феновете ще научат в новите епизоди на хитовия български сериал по NOVA.
 лекар Пенев NOVA
Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР