Големи количества от различни видове наркотици бяха иззети при полицейска

...
Големи количества от различни видове наркотици бяха иззети при полицейска
Коментари Харесай

След преследване: Задържаха дилър с голямо количество наркотици във Варна

Големи количества от разнообразни типове опиати бяха конфискувани при полицейска интервенция на ОД на Министерство на вътрешните работи - Варна, извършена под надзора на Окръжната прокуратура в града. Задържан е 35-годишен мъж.

Информация за следствието пред медиите изнесоха прокурор Радослав Лазаров-говорител на Окръжна прокуратура-Варна и шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи в града старши комисар Андрей Ангелов.

В хода на процесуалните дейности са претърсени два адреса – във Варна и в Добрич, както и лек автомобил. Иззети са огромни количества марихуана, кокаин и амфетамин, както и голям брой таблетки екстази. Общото количество марихуана, открито при претърсванията, е близо 8800 грама, откритият амфетамин е към 1500 грама, конфискувани са и близо 500 грама кокаин. В жилищата са открити и конфискувани електронни везни, а от адреса във Варна са конфискувани 7850 лв..

35-годишен мъж от Добрич е арестуван по отношение на откритите неразрешени вещества, той ще остане в ареста за период до 72 часа.

Той е арестуван след гонене.

" Лицето беше арестувано в автомобила си, откакто не се подчини на нашите сигнали. Преди задържането е употребена физическа мощ и помощни средства. Наложи се потреблението и на предупредителни стоп патрони ", съобщи старши комисар Андрей Ангелов.
Предстои привличането му към наказателна отговорност за държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции.

Задържаният е престъпно проявен и е прочут на органите на Министерство на вътрешните работи. Осъждан е за причиняване на гибел по несъобразителност в резултат на злополука и за държане на високорискови наркотични субстанции за разпространяване.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Окръжната прокуратура във Варна. Предстои настояването за налагане на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на 35-годишния мъж да бъде импортирано в Окръжния съд.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР