Големи емоции бушували около избора за ментор в "Гласът на

...
Големи емоции бушували около избора за ментор в "Гласът на
Коментари Харесай

Ново 20! Галена сменила Преслава в Гласът на България

Големи страсти бушували към избора за наставник в "Гласът на България " измежду представителите на попфолка. Източници на HotNews издават, че преди Галена за стола са канили Преслава, само че защото тя отказала, стигнали до договаряния с съперниката й.

Запознати издават, че изпълнителката на "Пак ли " даже не се е явявала на кастинга, през който са минали да вземем за пример Любо Киров и Дара, които цели два пъти са оферирани за жури преди да си свидлив ръцете. Изборът на Галена бил подсилен и от съществуването на спонсори, които да поддържат продукцията по време на излъчването, разясняват в средите.

При вчерашното си посещение в "Преди обед ", звездата на "Пайнер " посочи, че е била канена цели пет пъти за стола на "Гласът ". Това нейно изказване обаче било мощно пресилено, възмутиха се сътрудници на фурията. "Излиза, че всяка година търсят заместител на Камелия, само че по този начин и не намират. Недопустимо е да хвърляш такива фрази и да засягаш тези, които са били по-рано в това шоу и то с неистини ", разясняват изявленията й. Галя Динята хвърли бомбата и с високото си самочувствие, казвайки, че тя е певицата с най-вече гледания в YouTube. "Нека да извади статистиката, от къде са гледанията й и тогава да тръби какъв брой е велика. С пазаруване на гледания, всички може да са номер едно ", разясняват по форумите.

След оповестяването на Галена като наставник в "Гласът на България " всеобщо се появиха неодобрения на избора на продуцентите. "Явно в днешно време е доста значимо да си най-гледания реализатор в YouTube. За сметка на концертите, които би трябвало да са най-важни за един актьор, въпреки всичко там събираш твоята аудитория и показваш твоето лично шоу с музика онлайн, по този начин се доказваш ", пишат в интернет.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР