Големи драми тресат семейството на Майли Сайръс, които в последно

...
Големи драми тресат семейството на Майли Сайръс, които в последно
Коментари Харесай

Драма в семейството на Майли Сайръс - майка й откраднала гаджето на сестра й

Големи драми тресат фамилията на Майли Сайръс, които напоследък разделиха членовете му. Въпреки че почитателите неотдавна станаха очевидци на разрив в връзките на Майли и татко й Били Рей, откакто тя пропусна да му благодари, до момента в който приемаше първата си премия " Грами ", източник показа пред изданието Us Weekly, че сред Тиш и най-малката й щерка Ноа също има съществено напрежение. То е предизвикано от новия брачен партньор на майката на Майли и Ноа, артиста Доминик Пърсел.

В началото на месеца в подкаст 56-годишната дама описа любовната история, която стои зад познанството й с Доминик. От описа й излиза наяве, че тя от дълго време е била влюбена в звездата от сериала " Бягство от пандиза ".

По нейни думи той направил първата крачка към нея още през 2016 година, като й писал в обществените мрежи. По това време обаче тя към момента е била по отношение на някогашния си брачен партньор и татко на децата й Били Рей. През 2022 година, когато подала молба за бракоразвод с музиканта.

В изявлението тя добави също, че съвсем при започване на връзката са си споделили и първото " Обичам те ". Двамата подвигнаха женитба предходната година, на която обаче щерка й Ноа и синът й Брейсън не участваха. Тогава почитателите на звездното семейство разясниха, че най-вероятно не са отишли, тъй като са " взели страната на татко им " и са срещу майка им да има нов мъж до себе си.

Оказа се обаче, че повода, заради която най-малката щерка на Тиш и Били Рей, не е станала очевидец на бракосъчетанието, е, че преди майка й да се обвърже с Пърсел, Ноа е имала връзка с него, довери непосредствен до фамилията пред Us Weekly. " Ноа е доста смутена от това, че Тиш й е откраднала Доминик ", добави осведоменият.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР