Goldman Sachs ще прехвърли активи между 40 и 60 млрд.

...
Goldman Sachs ще прехвърли активи между 40 и 60 млрд.
Коментари Харесай

Компании - гиганти изтеглят десетки милиарди от Лондон заради Brexit

Goldman Sachs ще трансферира активи сред 40 и 60 милиарда $ от Лондон във Франкфурт в подготовка за развода на Англия с, заяви финансов източник пред организация Франс прес, представен от БГНЕС.
Базираната в Ню Йорк капиталова банка също възнамерява да трансферира към 100 чиновници от английската столица в Европейски Съюз до края на годината, добави лицето.
 Тиери Бретон: Шансовете за Brexit договорка са 50 на 50 Тиери Бретон: Шансовете за Brexit договорка са 50 на 50
Eврокомисарят по вътрешния пазар Тиери Бретон оцени на " 50 на 50 " възможностите Англия и Европейският съюз да съумеят да реализират с...
Англия публично напусна блока през януари, само че остава обвързана с разпоредбите на Евросъюза по време на преходния интервал след Brexit, продължаващ до края на тази година.
Решението на Goldman Sachs идва, когато други финансови колоси подхващат сходни дейности. JPMorgan Chase също възнамерява да трансферира към 200 милиарда евро до края на годината, заяви организация Блумбърг.
Brexit значи, че финансовите институции към този момент не могат да базират личен състав за финансови услуги в целия Европейски Съюз в Лондон.
Англия към момента се надява да реализира ново комерсиално съглашение с Европейски Съюз, чийто ръководител Урсула фон дер Лайен ще приказва по телефона в събота с английския министър председател Борис Джонсън, сподели нейният представител в петък.
 Бойко Борисов: Трябва да се работи за сюжет на Brexit без договорка Бойко Борисов: Трябва да се работи за сюжет на Brexit без договорка
" Европейският съюз би трябвало да резервира своето единение при договарянията за бъдещите си връзки с Обединеното кралство. В интерес и на две...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР