Голди Хоун и Кърт Ръсел са от малкото холивудки двойки,

...
Голди Хоун и Кърт Ръсел са от малкото холивудки двойки,
Коментари Харесай

Голди Хоун и Кърт Ръсел избраха никога да не се оженят

Голди Хоун и Кърт Ръсел са от дребното холивудки двойки, които могат да се похвалят с дългогодишна и здрава връзка. Двамата артисти са дружно от 1983 година Но по-любопитното в тази ситуация, че те освен не са сключвали брак, само че и в никакъв случай не са имали желание да го вършат.

Връзката на Голди (77) и Кърт (71) стартира близо 17 години след първата им среща. Двамата се засичат през 1968 година около служебни задължения, само че чак през 1983 година, след като си партнират във кино лентата Swing Shift, се появяват сантименталните усеща. И от този момент насам са неразделни.



С днешна дата и двамата постоянно приказват намерено за това какъв брой щастливи са от обстоятелството, че са дружно толкоз години. В изявление за Variety, мотив закоето е предстощата гала на премиите Оскар, Голди, която също е носителка на влиятелната статуетка през 1970 година, споделя за много персоналния си живот. Актрисата споделя по какъв начин непрекъснато е получавала въпроси през годините от близки и другари за възможна женитба. " А ние пък си задавахме въпроса за какво някой се интересува толкоз доста от това? И по този начин и в никакъв случай не го направихме, в никакъв случай не се оженихме ", споделя тя.



Голди се изрича и прекомерно ласкаво за Кърт. Тя го дефинира като извънредно предан сътрудник и " брилянтен " човек, изобретателен и подготвен постоянно да ѝ бъде в помощ. " Навсякъде, единствено не и в кухнята ", майтапи се и прибавя, че двамата доста си наподобяват и нито той, нито тя се имат за кино звезди.

Двамата артисти в действителност са били женени преди да се съберат. Голди Холн даже два пъти. Тя има две деца от брака с Бил Хъдсън - Оливър (46) и Кейт (43), а Кърт има наследник Бостън (43).

През 1986 година те стават родители и на единственото си общо дете - Уайът.

Голди споделя и какъв брой старания са положили през годините с Кърт, с цел да научат децата си на значимите полезности. " Трябва да се работи крепко, с цел да си изкарваш прехраната и да живееш почтено ", споделя звездата и добавя: " Важно е човек да бъде реалист, само че е значимо и да бъде хуманен и съчувствен. Това е нещото, което ме научи моят татко и в този момент аз го предавам на децата и внуците си. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР