Голдън Стейт Уориърс постигна втора поредна победа, след като се

...
Голдън Стейт Уориърс постигна втора поредна победа, след като се
Коментари Харесай

Къри поведе Уориърс към нов успех

Голдън Стейт Уориърс реализира втора поредна победа, откакто се наложи като посетител над Ню Йорк Никс със 110:99 в мач от постоянния сезон в Националната баскетболна асоциация.

В именитата зала „ Медисън Скуеър Гардън “ гостите от Калифорния взеха нещата в свои ръце в самото начало и след първата четвърт водеха безапелационно с 31:19. До полувремето Никс понижи изоставането си на едноцифрен брой точки. В третата четвърт обаче, домакините не съумяха да стопят повече от изоставането си, което подплатено с равностойната игра в последната част от мача означаваше победа за „ войните “.

Суперзвездата на Голдън Стейт Стеф Къри изигра мощен мач и за 32 минути на паркета вкара 31 точки, към които добави 11 битки и 1 асистенция.

Джейлън Брънсън бе най-резултатен за Ню Йорк със своите 27 точки, 5 битки и 5 асистенции за 37 минути в игра, само че те не бяха задоволителни, с цел да предотвратят второто следващо проваляне на нюйоркчани.

С тази победа Голдън Стейт Уориърс към този момент има баланс от 31 триумфа и 27 провали на 9-ото място в Западната конференция, до момента в който Ню Йорк Никс е 4-и на Изток с баланс 35:25.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР