Голдън Стейт прекърши Маями със 120:118 в среща от първенството

...
Голдън Стейт прекърши Маями със 120:118 в среща от първенството
Коментари Харесай

Голдън Стейт с 11-и обрат след двуцифрено изоставане през сезона

Голдън Стейт прекърши Маями със 120:118 в среща от шампионата на НБА и затвърди лидерската си позиция в Западната конференция, откакто събра 40 победи от 55 мача.

Кевин Дюрант вкара 39 точки за Уориърс, а ДаМаркъс Казънс осъществя сполучливо два наказателни удара 5.4 секунди преди края и подсигурява триумфа. Домакините от Калифорния изоставаха с 19 точки след първата четвърт, като това е 11-ият им поврат от двуцифрен пасив през сезона.

Казънс се пребори за топката, откакто Кевин Дюрант стреля неопределено от тройката и при рикошета владението остана за домакините. Казънс се пребори и завоюва фаул, като осъществя и двата пъти. За финален път Голдън Стейт се върна от двуцифрен пасив и завоюва мач в петък против Финикс.

Клей Томпсън добави 29 точки, а Стеф Къри остана с 25 за триумфа на отбора. Джош Ричардсън направи персонален връх с осъществените от него 37 точки, включително осем тройки. Той беше в основата на ранното водачество в резултата, само че напъните му се оказаха незадоволителни.

Сакраменто се наложи над Финикс със 117:104, като отборът е на 3-а позиция в Тихоокеанската дивизия с 30/26. Марвин Багли Трети вкара 32 точки за триумфа и взе 6 битки.

Орландо се върна в борбата за топ 8 на Изток, откакто отнесе последния в Югозападната дивизия Атланта Хоукс със 124:108 като посетител. Меджик са 3-и в същия поток с 25/32. Звездата Никола Вучевич приключи като най-резултатен за спечелилите с 19 точки и 2 борБи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР