Голата кметица, както у нас е известна Диана Габровска, бе

...
Голата кметица, както у нас е известна Диана Габровска, бе
Коментари Харесай

Постижение: Канал за розови филми обяви развратната кметица за кралица

Голата кметица, както у нас е известна Диана Габровска, бе оповестена за кралица на порното. Кандидат-кметицата на Момин проход оглави класацията за най-търсена звезда на гръцкия канал „ Шугър бейбс “.


Цветно

Тя към този момент има зад тила си три кино лентата, а в този момент излиза и четвъртият й, където си партнира с Ерик Люис – известен порноактьор с шоколадова кожа. Диана Габровска показа фотоси с младия артист в обществените мрежи. „ Предстои четвъртият ми филм, излиза на следващия ден, в него играя, да кажем, едно непослушно момиче “, сподели пред “Телеграф ” Габровска. Тя показа, че работи още върху няколко ленти за възрастни, които занапред ще излизат. „ Работа има, нещата се развиват доста добре “, добави още Диана.

„ Не желая да описвам много-много, само че филмът е отдаден на празниците, може да играя Снежанка, а може и да съм в ролята на снежинка, това ще схванат единствено тези, които гледат кино лентата ми “, с загадъчност в гласа и усмивка сподели Габровска. Всички филми на нашенката са продуцирани от гръцка компания. Българката показа обаче, че към този момент има оферти и от други международни компании.

Празници


„ По празниците ще почиваме, снимаме още малко и по-късно, като всички други специалности, и ние ще излезем в заслужена отмора “, сподели още тя. Свикнах с работата ми и се усещам добре с нея, нямам от какво да се тормозя, работа като работа “, сподели в умозаключение Диана.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР