Голът на Ерлинг Халанд бе последния пирон върху Арсенал, при

...
Голът на Ерлинг Халанд бе последния пирон върху Арсенал, при
Коментари Харесай

Ерлинг Халанд призна, че не е доволен след победата над Арсенал

Голът на Ерлинг Халанд бе последния гвоздей върху Арсенал, при успеха на " жителите " с 3:1 на " Емирейтс " в директен конфликт за първото място. Голът на нападателя беше първият му от четири мача, а норвежецът акцентира, че няма да стопира да работи.

Всички можем да се съгласим, че Арсенал беше най-хубавият тим този сезон, тъй че да дойдеш и да играеш против тях не е елементарно, само че направихме необикновен мач и взехме три в действителност значими точки, ние още веднъж сме в борбата. Сити сме " ние ", не аз, тъй че може да кажете, че това беше шампионско показване от нас.

Минаха 20 минути, откогато означих за финален път, тъй че би трябвало да продължа да работя! Беше толкоз позитивно, имахме потребност от това и в този момент би трябвало да продължим да поддържаме това равнище, тъй като това е, което Манчестър Сити би трябвало да направи ", показа Халанд.

Халанд вкара третия гол за Сити, откакто Джак Грийлиш и Кевин Де Бройне наказаха грешки на защитата на Арсенал, като по-специално Такехиро Томиясу имаше вечер, която няма да желае да си спомня. Отборът на Артета може да си върне първото място, в случай че спечели мача си против Евертън, само че резултатът от сряда значи, че са спечелили единствено една точка от последните си три мача в лигата. Междувременно за Сити преобладаващото показване беше проява на желание, че няма да се откажат от купата си без борба.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР