Голаджията на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски даде интервю за каталунския

...
Голаджията на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски даде интервю за каталунския
Коментари Харесай

Левандовски: Испания? За мен това не е най-важното нещо

Голаджията на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски даде изявление за каталунския вестник Sport. Ето главните тематики, по които той приказва:

БАЙЕРН

Намирам се в един от най-силните клубове в света и знам, че мога да съм благополучен. Всичко тук е на високо равнище – от състава до базата. В Мюнхен съумях да стигна до равнището, на което съм сега. Но желая да продължа и да стана още по-добър футболист.

РЕАЛ МАДРИД

Вярно е, че след един мач против Реал Серхио Рамос и Кристиано Роналдо ми споделиха, че би трябвало да се причисля към техния отбор. Да, можеш да отидеш в Испания или друга страна, само че за мен това не е най-важното нещо.



СТИЛ НА ИГРА
През цялото време желая от моите съотборници да ми подават топката. Вкарам ли един гол, към този момент желая втори. Станат ли три, копнея за четвърти. Понякога останалите момчета ми споделят „ Не си ли наясно, че след 2-3 дни ни следва нова среща? “ Но аз просто боготворя да осъществявам попадения и в никакъв случай не се утолявам.

ИДОЛИТЕ

Спомням си по какъв начин като 6-годишен се впечатлявах от Роберто Баджо по време на Мондиал’94. Допадаше ми метода, по който той играеше. След това – сред 10 и 14 години – любим ми беше Дел Пиеро. На по-късен стадий това стана Тиери Анри. Помня деня, в който срещнах Анри онлайн. Уау! Идолът от детството ми. И той искаше моята фланелка! Мечтите се сбъдват.

МЕЧТИТЕ
Винаги съм желал да стана футболист и да играя пред 80-90 хиляди души. И това зависеше от мен. Понякога приятелите ми ме канеха на ваучър, само че на идващия ден аз имах подготовка. И трябваше да предпочитам... Та аз избрах да си остана у дома и да почивам. Всеки юноша е изправен пред такива решения. Тогава нямах нито PlayStation, нито компютър и прекарвах целия ден в парка или градината. В днешно време това към този момент го няма, тъй като децата имат доста други разновидности за забавление.


РОДИТЕЛИТЕ

Винаги ще съм им признателен, тъй като всеки ден пътувахме по доста, с цел да отивам на подготовка – по два часа в едната посока. Родителите на моите съученици им се чудеха за какво губят толкоз време, само че те отговаряха, че моята фантазия е да стана футболист.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР