Гол в първата минута донесе успеха на Райо Валекано над

...
Гол в първата минута донесе успеха на Райо Валекано над
Коментари Харесай

Гол в първата минута донесе успеха на Райо Валекано над Валядолид

Гол в първата минута донесе триумфа на Райо Валекано над Валядолид
Отборът на Райо Валекано реализира най-малък триумф при гостуването си на Валядолид в среща от 18-кръг на испанската Ла Лига. Гостите изковаха успеха с гол още в 1-та минута на срещата, дело на Алваро Медран. Веднага след попадението Валекано можеше да усили преднината си, само че ударът на Раул Де Томас бе избавен от вратаря на домакините Жорди Масип.

Малко по-късно пред Валядолид се откри късмет да изравни посредством Мичел Ереро, само че той пропусна. До края на първата част гостуващият състав имаше още две обстановки посредством Де Томас, до момента в който домакините можеха да изравнят посредством Хосе Сория.

През втората част Райо Валекано бе по-близо до това да подпечата триумфа си, само че с пропуски се регистрираха асистента за първия гол Адри Ембарба и резервата Бебе. Точно когато мачът вървеше към победа за гостите, Валядолид получи правото да извърши дузпа в 88-та минута. Зад топката застана Мичел Ереро, който обаче пропусна и с това лиши домакините от едната точка.

В последна сметка Райо си потегли с триумфа, като отборът към момента остава в зоната на изпадащите с еднакъв брой точки с Виляреал, който е последния тим над чертата, само че с по-лоша голова разлика. Валядолид пък заема 14-та позиция с 21 пункта. В идващия кръг Райо Валекано семейства на Селта, до момента в който Валядолид гостува на Валенсия. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР