Гол пенсионер на 68 години бе хванат да прави секс

...
Гол пенсионер на 68 години бе хванат да прави секс
Коментари Харесай

Извратен пенсионер изнасили 2-годишна крава СНИМКИ 18+

Гол пенсионер на 68 години бе заловен да прави секс с крава, защото има култ. Това съобщи "Дейли Стар ".

Перверзникът бил задържан и споделил пред ченгетата: „ Моите другари са го правили и ми споделиха, че възприятието е хубаво “.

Мъжът е санкциониран единствено 8 паунда.

68-годишният Сико Мануун Бунджин завлякъл една женска крава в храстите, откакто направил сексуален акт с нея в Сонгкла, южен Тайланд.

Мъжът бил предаден на управляващите от зашеметени локални поданици, станали очевидци на акта. 2-годишната крава Нон била избавена от ужасения си собственик, който забелязал голия пенсионер, оправящ животното откъм гърба.

Стопанинът признава, че преди време от съседи е научил, че една от кравите му е била нападната полово неведнъж, до момента в който се разхождала из полето, ядейки трева. След това мъжът намерил Сико, гол и с крайници, покрити в сперма.

Мъжът отказал да признае болните си дейности и твърдял, че се разхождал единствено в търсене на растения. Фермерът обаче снимал перверзника, с цел да употребява фотосите за доказателство.


И въпреки всичко необичайно, откакто бил задържан от ченгетата, Манун бил санкциониран единствено 300 бата (8 паунда) за социална голота. Той избягал от наказването за секс с кравата, защото в Тайланд липсват закони за сходни действия.

Подполковник Ронан Суравит, заместник-директор на полицейското ръководство Хат Яй, споделя: „ Доведохме го за разпит и в последна сметка той призна за скандалното държание ".

Възмутената жителка споделя: „ Аз минавах около региона, когато притежателят извика за помощ, тъй че аз му помогнах да хване този извратеняк. Видяхме петна от сперма по краката му, а също и в региона, където той бе вързал кравата. Затова взехме решение, че той към този момент би трябвало да е приключил работата ".



Пенсионерът в последна сметка признал, че е правил секс с животното, когато бил отведен в полицейското ръководство. Той споделил също, че преди този момент е правил секс с животни няколко пъти, откакто е виждал приятелите муда го вършат и „ да се любуват “.

Манун прибавя: „ Кравата не е засегната и аз го върша единствено за наслаждение. Имам другари, които са го правили и преди, и ми споделиха, че възприятието е хубаво, тъй че желаех да опитам. “

Превод: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР