Гол на Карим Бензема в 89-ата минута донесе труден успех

...
Гол на Карим Бензема в 89-ата минута донесе труден успех
Коментари Харесай

Реал бие 3:2 с гол в 89-ата минута

Гол на Карим Бензема в 89-ата минута донесе сложен триумф на Реал Мадрид с 3:2 над последния в класирането на Ла Лига тим на Уеска.

Гостите бяха доста покрай това да си тръгнат с точка от " Сантяго Бернабеу ", само че ювелирното осъществяване на французина ги лиши от освен това от почтено показване.

Срещата стартира чудесно за отбора на Уеска, който поведе още в третата минута. Тогава Кучо засече центриране от десния фланг и не остави шансове на вратаря на Реал Лука Зидан.

Голът обаче не уплаши домакините и те бързо стегнаха обръча пред врата на непретенциозния си противник. Това докара до резултата в 25-ата минута, когато Иско изравни за 1:1. Карим Бензема стреля от придвижване от границата на наказателното поле, топката бе отбита от вратаря, само че попадна в новото попълнение Брахим Диас, който с паралелен пас откри пред голлинията Иско, който безпроблемно осъществя.

Реал поведе за първи път в срещата в 62-рата минута посредством Дани Себайос, който приключи подаване на Бензема за 2:1.

Уеска обаче още веднъж изравни в 74-тата минута посредством Ечеита, който вкара след късо осъществяване на корнер.

Срещата вървеше към тъждество, само че минута преди края и Бензема получи топката на ъгъла на наказателното поле и с фалцов удар в далечния ъгъл вкара за крайното 3:2.

С успеха Реал събра 57 точки, с които продължава да заема трето място. Уеска е на последната 20-а позиция с 22 точки, на 7 от избавителния бряг.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР