Gol.bgТова обяви мениджърът на британеца Еди ХърнКубрат Пулев е третият,

...
Gol.bgТова обяви мениджърът на британеца Еди ХърнКубрат Пулев е третият,
Коментари Харесай

Кобрата е трети в списъка на Джошуа

Gol.bg

Това разгласи мениджърът на британеца Еди Хърн

Кубрат Пулев е третият, който е в листата за дуел с Антъни Джошуа. Това разгласи мениджърът на британеца Еди Хърн. Световният първенец на IBF, WBA, IBO и WBO би трябвало да се изправи на 1 юни против Анди Руис в Ню Йорк.

 

Сблъсъкът ще е негов дебют на американска територия, като в началото за противник му бе очакван Джарел Милър, само че Голямото бебе бе хванат с три разнообразни типа допинг и отнесе наказване. Мачът е в " Медисън Скуеър Гардън ".

 

При състояние че не се стигне до сензация, то идващият, който е цел пред Джошуа, е Дионтей Уайлдър. Британецът разгласи, че не желае да боксира с никой различен и държи да нокаутира Бронзовия бомбардировач и да вземе единствената купа, която му липсва - тази на WBC. За реализиране на сходна борба обаче ще са нужни много комплицирани договаряния, защото американецът държи да получи най-малко 50 милиона $ от подобен пердах.

 

При състояние че не се стигне до съединителен мач, то на напред във времето излизат още две имена. Първото е това на Александър Усик, написа " Тема спорт ". Украинецът е първенец в полутежка категория и се мести при кралете. Той обаче няма нито един изигран дуел в тежката и с цел да премери сили с Джошуа, първо ще би трябвало да направи 2-3 срещи с по-леки съперници. Вторият вид пред Ей Джей е Кубрат. Българинът продължава да е №1 в ранглистата на IBF и макар свадите след мача му с Богдан Дину резервира този си статут. Кобрата ще се завърне на кръга в Съединени американски щати след 22 юли и е алтернатива за дуел през есента.

 

" Джошуа би трябвало да се погрижи за всичките си наложителни отбрани. Има Усик като наложителен кандидат. Има Пулев като наложителен кандидат. Това са положителни мачове, само че не са Уайлдър.

 

Ако Уайлдър не желае да се бие, тогава ще би трябвало Антъни да се погрижи за наложителните отбрани. Той искаше и мач с Ортис, само че в случай че се бие с Уайлдър, тогава е малко евентуално. Говори се, че Дионтей желае мачове с Ортис и Ковнацки. Но за какво би го направил? Защо ще желае реванш с Луис Ортис, когато може да се бие с Антъни Джошуа за три пъти повече пари? ", разяснява обстановката Еди Хърн.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР