Gogglebox е основен продукт за много фенове през годините, тъй

...
Gogglebox е основен продукт за много фенове през годините, тъй
Коментари Харесай

Невидимите партньори на Channel 4 Gogglebox: съпругата на Пийт Сандифорд до гаджето на Изи Уорнър

Gogglebox е главен артикул за доста почитатели през годините, защото неговите звезди дават на феновете настоящи мнения за хитови телевизионни излъчвания и филми.

И до момента в който феновете са привикнали с познатите лица на риалити звезди, в това число Пийт Сандифорд и Изи Уорнър, техните сътрудници са избрали да заобикалят светлината на прожекторите. Но от време на време телевизионните звезди разкриват живота си отвън екрана в обществените медии. И по този начин, до момента в който последният сериал беше излъчен през вчерашния ден (16 февруари), ние хвърляме взор към сътрудниците на любимците на почитателите и техните фамилии, от Пийт до Баасит Садики и Изи Уорнър, нейната сестра Ели и Лий Райли.

Стив, гаджето на Лий Райли

Докато се отпуснаха да гледат композиция от хитови стратегии по малкия екран, Лий Райли и най-хубавата му другарка Джени Нюби оставиха почитателите в нервност през годините с радостните си закачки. Но наподобява Лий има благополучен живот надалеч от камерите с дългогодишния си сътрудник Стив Мейл, с който е от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР