Годзила срещу Конг тръгна по кината през 2021 г. и

...
Годзила срещу Конг тръгна по кината през 2021 г. и
Коментари Харесай

Годзила и Конг се завръщат, но този път обединени

" Годзила против Конг " потегли по кината през 2021 година и задачата му бе да ни покаже кой е по-силен Годзила или Конг.

Тайното продължение на " Годзила против Конг "

Всичко е обгърнато в тайнственост

Спорът бе позволен като и двамата Титани продължиха своето взаимно същестуване. Но няколко месеца по-късно стана ясно, че се готви скрито продължение. Казваме скрито, тъй като нищо в началото не бе публично оповестено, само че такова има.

И първият му филмов откъс на " Годзила и Конг: Нова империя " ни подсказва, че още веднъж ще станем очевидци на чудовищно млатене, само че този път Годзила и Конг ще са в един тим. От филмовия откъс разбираме, че се удостоверяват думите на режисьора Адам Уингард отпреди година, че филмът ще задълбае повече в произхода на Титаните.

Както към този момент ни бе загатнато в предните филми от чудовищната галактика на Warner Bros. и Legendary, под нашия свят има и различен, напълно друг и рисков. Именно оттова идва и огромната заплаха, която ще сплоти Годзила и Конг.

За момента няма никаква информация каква е въпросната опасност, само че от филмовия откъс се вижда, че себеподобни на Конг ще са забъркани. Това ще е 39-ият филм, в който Годзила е забъркан, франчайз, стартират в Япония през 1954 година от Иширо Хонда.

Колкото до Конг,  " Годзила и Конг: Нова империя " ще е под номер 13. Този франчайз бе стартират в Съединени американски щати през 1933 година От няколко седмици в Apple TV+ е разполагаем и spin-off-ът от света на Годзила - Monarch: Legacy of Monsters.

" Годзила против Конг " отвя " Тенет "

Дори пандемията не може да спре гигантските чудовища

В новия филм не се обрисува да забележим нито Мили Боби Браун, нито Александър Скарсгард, само че пък присъединяване ще имат Ребека Хол, Дан Стивънс и Брайън Тайри Хенри.

" Годзила и Конг: Нова империя " е по кината от 14 април 2024 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР