Годжи претърпя инцидент преди дни. Музикантът беше настанен в болница

...
Годжи претърпя инцидент преди дни. Музикантът беше настанен в болница
Коментари Харесай

Извънредна Информация От Болницата За Георги Милчев - Годжи! Лекарите Съобщиха В Неделната Вечер, Че Той Е

Годжи претърпя случай преди дни. Музикантът беше настанен в болница „ Свети Пантелеймон “. Специалистите от лечебното заведение в Плевен му оказаха здравна помощ.

Подчиненият на Слави Трифонов постъпил в лечебното заведение с контузия на крайници. Музикантът останал няколко дни в болничното заведение за наблюдаване, откакто счупеният крак бил гипсиран. Тежката контузия е повода той да употребява инвалидна количка, написа „ Ретро “.

Следващите няколко месеца басистът на бенда на Слави Трифонов ще прекара вкъщи. Годжи ще гледа сътрудниците си единствено по малкия екран, до момента в който се възвърне изцяло. Кога тъкмо ще се случи това, към този момент остава неразбираемо.

Шоуменът към момента не е коментирал в ефир случилото се с музиканта. Вестта за случая заварила и Слави Трифонов неопитен. Годжи е дясната му ръка и той в никакъв случай не е отсъствал от работа без основателна причина.

Фактът, че учиндолецът не обели и думичка в ефир за положението на подчинения си, даде мотив за голям брой спекулации. Часове по-късно на формалната страница на шоуто излезе известие, в което екипът пожелава бързо възобновяване на потърпевшия басист.

По подигравка на ориста Годжи претърпя нелепия случай в деня, в който разбра, че някогашната му обичана е станала майка. Той имаше дълга връзка с балерината Станислава, която единствено преди дни подари Любен Дилов – наследник с внук.

След като Слави Трифонов научи за бременността й, не се поколеба да я изхвърли от балета, макар деликатното й положение.

Според мълвата, Годжи приел извънредно тежко раздялата с хубавицата и се пропил от тъга. Злите езици шушукат, че той претърпял случая след приложимост на солидно количество алкохол. Не е изключено да се наложи интервенция, защото контузията му е в действителност сериозна.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР