Годишните награди на клуб Отворено общество“ във Варна, които се

...
Годишните награди на клуб Отворено общество“ във Варна, които се
Коментари Харесай

Раздадоха годишните награди на Отворено общество във Варна

 Годишните награди на клуб " Отворено общество “ във Варна, които се присъждат за значими достижения в сферите на обществения и публичен живот, бяха раздадени през вчерашния ден. Гост на тържеството, което се организира във Фестивалния и конгресен център, бе кметът на Варна Иван Портних. По традиция оценките бяха връчени от ръководителя на клуба Свилен Спасов.

Наградата " За принос в региона на опазването на здравето и медицината “ бе за екипа на МБАЛ - Варна при Военномедицинска академия (Военноморска болница). " За принос в региона на образованието “ оценката е за Математическата гимназия " Д-р Петър Берон “, която чества и 50-годишен празник. Носител на премията " За принос в региона на културата на град Варна “ е държавна такса " Стоян Бъчваров “, който тази година празнува един век от своето основаване.

Заради пандемията, предходната година част от номинираните не получиха наградите си, по тази причина те взеха премиите си през вчерашния ден. Това са Детски и средношколски комплекс на Регионалната библиотека " П. Славейков “- " За цивилен принос в региона на образованието “; доцент доктор Диана Радкова, началник на втора клиника Инфекциозни заболявания, към УМБАЛ " Св. Марина " - Варна, както и екипът медицински сестри от Клиниката по инфекциозни заболявания - " За принос в региона на опазването на здравето и медицината “; артистът Свилен Стоянов от държавна такса " Ст. Бъчваров “ - " За принос в региона на културата на град Варна “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР