Годишнината от последния мач на Коби Брайънт в НБА, в

...
Годишнината от последния мач на Коби Брайънт в НБА, в
Коментари Харесай

Ванеса Брайънт почете Коби на годишнина от прощалния му мач в НБА

Годишнината от последния мач на Коби Брайънт в НБА, в който той осъществя 60 точки, бе почетен от вдовицата му Ванеса в обява в Инстаграм, спомняйки си за легендата на Ел Ей Лейкърс.

Коби Брайънт наниза 60 точки в последния си мач в кариерата против Юта Джаз.
„ Съпругът ми даде всичко от себе си в продължение на 20 години. Даде безусловно всичко. Всичко, което искаше, беше да прекара повече време с нашите девойки и мен. Той искаше да бъде до тях във всеки специфичен миг от животите им “, написа тя в обществената мрежа за своя брачен партньор, който умря в хеликоптерна злополука на 26 януари, дружно с щерка си Джана и седем други души.

Постът включваше видео с репортаж от успеха на Лейкърс над Юта Джаз със 101:96 на 13 април, 2016. Брайънт осъществя 60 точки в тази среща – негова последна в забележителната му 20-годишна кариера в НБА, в която той завоюва пет шампионски пръстена с „ езерняците “. Видеото включва и миг, показващ Брайънт със фамилията му отвън паркета, в който той прегръща Ванеса и целува дъщерите си Наталия и Джана.

Третата щерка на фамилията – Бианка, бе родена през декември 2016, а четвъртата им – Капри, предишния юни. „ Той съумя да се наслаждения единствено на три години и девет месеца от своята пенсия. Родиха ни се още две дъщери, той завоюва Оскар, отвори Granity Studios, стана петият най-продаван създател на книга и тренира баскетболния отбор на Джана по това време. Тя работеше интензивно и даваше всичко от себе си седем дни в седмицата, тъкмо както татко й…Това е просто безсмислено “, приключи тя. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР